Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doce Karleusa 23. to ce ujedno biti najveca zvijezda i najljepse obucena zena na sff-u. toliko o glamuru crvenog tepiha.
Evo glavnog kulturnog dogadjaja u manjem entitetu: Pokrovitelj Sabora krajiške pjesme je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, a generalni medijski pokrovitelj Radio–televizija Republike Srpske. Na ovoj manifestaciji su nastupili pjevačke grupe "Grmeč" i "Janjski sokolovi", "Goci bend", Radmilo Zekić, Goci i Lazo, braća Lekić, Savo i LJubiša, "Kapi zavičaja", "Lazarevo jato", "Runolist", "Srpska Tromeđa", Boba Karanović, Vlatka Karanović, "Krajina".
Cisto za one sto se zale da je SFF bezveze.....
Memo... I sta ti imas sa tim, svako nek prisustvuje onome sto mu odgovara... I voilm potrebu da Republiku Srpsku nazivas manjim entitetom, jebiga poveca malo ego zar ne... :).
Janje moje 💝 😁
nista se ne brinite okrenuce miro janje za vas...