Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da ismijavate glavnog glumca ovog filma. Ja mislim da ima divan, samo malo tužan, osmijeh... Baš to što nema zube pokazuje tugu...
Commi i zena mu :D
Kakav je ovo medjed gazda? Zeljezni.
Link za neinformisane http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/68012-nehumanost-tuzlanskih-ljekara-senada-alimanovic-deset-dana-nosila-mrtvu-bebu-u-stomaku-jer-nije-imala-novca-za-lijecenje.html
Jos jedan dokaz koliko je nas narod glup, neinformiasan i zatucan, prvo komentariste i dajete glupe komentare za pozadinu koju ne znate , ili svi imate amneziju pa se ne sjecate slucaja Senade Alimanovic, koja je prosle godine 10 dana nosala mrtvu bebu u stomaku a nasi doktori je nisu htjeli primiti jer nije imala zdravstveno osiguranje te su trazili da uplati 900KM kako bi izvadili bebu koja je u njioj bila mrtva i njen zivot je bio ogrozen!!!!! tu se govori o bahatosti naseg zdravstva i doktora koji upravljaju nasim zivotima. i prije nego pocenete komentaristati malo se inforamisite vi pametni narode!!!!!!!!! fuj !
zipa zuba u Nazifa, ko raspored časova
JEL SPREMLJEN CRVENI TEPIH NA GORICI, ILI JE TAMO REZERVISANO ZA NEKE TALENTOVANIJE REZISERE ???
Cestitke cestitke. Svaka cast.
@realno Realno, npr. Dragojević je bolji (Mi nismo anđeli, Rane, Lepa sela..). A i od jednog i od drugog ima značajnih i autora i filmova, i u Bosni a da ne govorimo o Balkanu. Makedonski film "Pre kiše" je pojam za Tanovićeve uradke, al prošao je "samo" sa nominacijom za oskara, Zlatnom palmom i još 30-ak nagrada. I da, realno, Kusturica im je tata svima
Iskreno film je tanjež, ali pogodio je s temom kao i u slučaju Ničije zemlje, jer se Evropa sada bavi problemima Roma. To je jedino realno.
NAZIFA ZA MINISTRA KULTURE, Tanovića za režiju i scenario 2+
oskar, zlatni globus, zlatna palma, srebreni medvjed, cezar + nominacija za oskar za film cirkus kolumbija i jos pregrst nagrada! za film "nicija zemlja" stoji probably the most awarded first feature film in a history of film making. dakle cinjenice govore da je danis tanovic najbolji reziser danasnjice na prostoru ovog dijela europe! ali sto je najvaznije, voli i cijeni svoju zemlju i covjek je - kapa do poda!
DOBRO NAM DOSLI DOBRI LJUDI!
A koji je naš Danis na ovoj sliki ?
Bi i nasa braca iz organicaije bRACA ROMI spremamo dobradoslica za naseg Nazifa i vec smo mu spremali iznanadjenjem dobit ce stan na Stup, kupljen od nase pare.On predstavlja nas u dobra svijetlo i to zasluzujuje.
Muziku za film radio Bregović, Šampanjac za Nazifa i Sejdefu.
Aj, kolko im je malac sladak!