Kultura
1

’Ebemu život ponovo na sceni Magacin Kabarea

Klix.ba
Filip Andronik nakon uspješnog radnog ljeta i učešća na Lent Festivalu Stand-up komedije u Sloveniji i veoma uspješne prve turneje Stand up komičara Bosne i Hercegovine, ponovo je na domaćem terenu u caffe clubu Gogo.

Iako su mnogi imali priliku u prethodnim sezonama pogledati Andronika u stand up komediji ‘Ebemu život u produkciji Magacin Kabarea, za sve one koji nisu vidjeli Filipa na sceni ili one koji se žele ponovo nasmijati starim ali i novim skečevima, ovog četvrtka u sklopu Late Nite programa u caffe clubu Gogo sa početkom u 21 sat, u Magacin Kabareu će se progovoriti o svemu onome od čega bježimo, a životne situacije nas konstantno navode na to.

Iako je Filip Andronik društvu poznat kao crtač stripova, on u svom nastupu priča o situacijama koje je malo teže ilustrovati, no one nisu ništa manje smiješne. Režiju za ovu predstavu potpisuje Neven Samardžić.

Cijena ulaza za stand up 'Ebemu život iznosi 5 KM, a prethodno je potrebno izvršiti rezervaciju mjesta putem Facebook profila Magacin Kabarea, e-maila: [email protected] ili na broj 066/935-337.