Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa, šta če nam se još pozatvarati, dokle god sjedimo na guz i cama i ser emo po portalima... naravno da je kriva sda... i sdp... i sve ostale stranke koje su imalo bile na bilo kojoj funkciji upitane izašta... a ako ih niko njije ništa ni pitao, krivi su što nisu reagovali svakako... na kraju krivi su svi koji se prebrojavaju po nacijama i koji misle i što je još gore i naglas govore da su svi miješani i iz miješanih brakova ko pilad itd... nabijem vas sve redom ....IDIOTI
Sramota da niko od onih 85 (multi) milionera iz BiH nece da pomogne ovakvoj instituciji.Dzabe vam milionere kad se seljaci u dusi.Sramota za sve te ljudi i politicare koji su doveli zemlju u ovakvu jadnu situaciji.
@commi, polucafire, znam da nije lahko biti mjesanac ali prezalices ti kipove, ipak si ti polumusliman !
Danas sam dobio svog novog Audija I malo cu se vozati sa njim jer Ja! JA SAM GUZONJIN SIN! jer Ja! JA SAM GUZONJIN SIN! jer Ja! JA SAM GUZONJIN SIN! jer Ja! JA SAM GUZONJIN SIN! jer Ja! JA SAM GUZONJIN SIN!
...mehaga...tradicionalno :)
Muzej je neislamski i zato propada ! Ne trebaju nam kipovi !
@@commi ...ja sam u politici k\'o što si ti u pameti :)
Hvala Izetbegovicima i SDA i nacionalnom pokretu sto su, i po cijenu, podjele zemlje, vratili nas narod i mene svojim arapskim korijenima. Hvala im sto nisu pristali da ostanu u skracenoj Jugoslaviji pa da kao Albanci dobijemo svoje, vec su se isprsili da pmognu Hrvatskoj i sacuvali ovih 30 odsto bosnjacke teritorije u krvavom ratu. Hvala im za ove divne dzamije, uz svaku tamvajsku stanicu u rajvosa , od kojih je stomak odmah pun cim ih prebrojis. Hvala im sto istrajavaju u borbi za Bosnu / 100 posto i sto u tome imaju pomoc iz cijelog svijeta. I sto su ugasili drugi entitet kao sto su i obecali. On za nas ne postoji, kao ni Hrvati, ali eto i dalje nas muce. Hvali im sto cemo zivjeti u 100 odsto Bosni na svojim teritorijama / pa kolike su da su. Hvala i za Muzej. Neka se Bakiraga vozika BMV-ом od cije bi cijene mogli da isplate jednogodisnju plata svim zaposlenim i da im ostane za narednu godinu. Hvala i hocemo jos!
sve komunjarski sinovi u politici. od a do s. kud te nije stid da se javljas?
...glup narod bira kriminalnu vlast...rezultati su vidljivi...nažalost...
Toj SDA zelim se zahvaliti sto je obaranjem drzavnog budzeta dovela ovu instituciju pred zatvaranje.