Druženje hiljada veselih mališana
0
Doris Pack počasna ambasadorica Kid's Festivala
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ju je Dodik prchio mrzili smo je, a sad je odjednom svi volimo? Fuj, ponjamke se ja na svoje sunarodnjake Bošnjake! @ tambura - jesi dobro ti dečko? Skonta li kad šta pogrešno?
ovo je u organizaciji OUT OF AREA iz holandije, svaka čast !
Zmaj je malo nervozan. Popusio u Elektroprivredi pa sad laje preko tastature. Nema vise pranja para za Silajdzica, Jerlagica, TV1
aferim!
@maj-tj,n kr-me sevsko krvvolocno...!!! ne predstavljaj se lopove Zmajom... Kad spomenes, Zmaj Bosanski treba da ustanes... posto su ti opanci u serskom krvvavom blatu...zauvijek, neces nikada znati sustinu rijeci...Zmaj...!!!
Ubiše o kidss festivalu, a djeca gladna!!!!!
Svaka cast gospodji Pack...!!! Veliki prijatelj Bosni i Hercegovini...!!!
Ona Dodikova jeba*ica? Ha ja, dok je Ratka Gulagumdžije biće i dušmana, čudi me samo da \'Drug Mića\' nije nazočan.