Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šalu na stranu, dobra je to zemlja
Baka gaijin! Nihon subarashi desu!
Japan je vrh,i njihova kultura,obicaji,tradicija,mentalitet,jezik,fascinantni su. Vrlo su kulturni,i inteligentni,postuju starije ljude posebno,rade,ne bacaju smece svugdje,ponasaju se normalno,i svaka im cast. Zemlja broj 1 za zivot.
japanci su cool :) na svoj nacin
bolje da vas je Alija ostavio u amanet japanu nego turskoj
@Dr.Baltazar Mars tamo, ti si gad
Pa naši političari već koriste jedan pozdrav iz japanskog jezika (varijanta) kada se dogovaraju o pljački drzave - Koničija!
Upravo bi nekoliko zemalja Dalekog Istoka (Japan, Juzna Koreja , ... Tajvan ) trebalo da nam budu primjer a ne da se okrecemo sta psiholoski nestabilne osobe poput Vucica ili Dodika bulazne, jedan dan jedno a drugi skroz drugaciju pricu i prijetnje.
Pokojna Jadranka Stojaković kaže da japanski nije težak da se čita kao naš jezik,može se dobrim dijelom pisati latinicom,nema lomljenja jezika,glasovi su čisti lijepo je učiti strane jezike,čini se da je engleski nepriksnoven,on je br.1 u svijetu
Kako se na japanskom kaze za nase puteve . Sama jama :) .
Sastav olimpijskog tima Japana: Njufukasaki, Turimtikitu, Picakojama, Jakatimuda, Mudakošaka, Dudašmimoga, Kurcayonara, Njubi, Njuću, Njusam, Njuti
Znamo mi da se na japanskom imena izgovaraju drugacije, dzamqua, ivodovic itd haha