Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze je hajka na Nestle, optuzili ih za smrt beba jer majke nisu prokuhavale vodu za formulu. I da bisu davale formulu, s vremenom bi morale davati vode bebama, opet bi se desilo isto.
A ko je ova sa njim na slici ?????????????
Crveni tepih SFF-a i ove noći u znaku glamura! http://sh.st/vnYQB
Konačno neki glumici vrijedni Sff-a :)
prkno od reditelja
Prkno od komentara.
Pogledajte sta je ovaj vlah rekao za Dinu Merlinu i tako indirektno uvrjedio sve bosance, pisite ovoj budali: http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/47463/nezadovoljan-vidic-merlin-kao-da-se-oblacio-u-dizni-sopu-ali-dobro-to-je-bosna http://www.prva.rs/web-tv/emisija/exkluziv/20091/exkluziv---21082015/60650/-ko-je-estradni-miki-maus.html
napokon doslo vrijeme za prave velicine na crvenom tepihu
sam da nije nesto vezano za bolest zvanu pederluk
Romaleee Danise. Isti firgo jeraneee