Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije skupo, a hocel zarada biti velika, s obzirom da taj program donira unhcr? ma ono bezpotrebno je, da se placa, imal potrebe stavioti igdje cijenu 1KM???
E moji ljudi... Zao mi vas je...
mijaaaaaauuuuu
U poredjenju sa dosadasnjim besplatnim prokecijama i 1KM je skupo. Da nas od pocetka uce da placamo djeciji program ne bi bilo problema. Ali oni nas od pocetka uce da je taj program besplatan, a saj se eto placa. Tako nam valjda grah pao.
1KM ti skupo?!
Djeciji program ste poceli naplacivati!!!! Hocetel nam dati jos nesto novo, lijepo??? Hocetel ikada voditi racuna o publici??? MA BRAVO NAJBOLJI STE!!!
sretno nam ovo pozoriste uredjeno ko da je nova godina :)