Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje prijaviti skrvavljenje stecaka???
Ja nista nisam lose mislio idiote! Znam ja bolje historiju Bosne od tebe.
zato maymune poturcheni sto danasnje granice BiH nisu bogom dane i mjenjale su se kroz istoriju/povijest. i zato maymune sto je srednjovjekovna bosna dugo bila teritorij ili srbije ili hrvatske a i sama bosna je na vrhuncu svoje moci za Tvrtka I Kotromanica vladala i dobrim dijelom danasnje srbije i dalmacije.... uzmi malo procitaj nesto osim kurana i ne prljaj imena \"bosne srebrene\"
Drago mi je cuti ovu vijest. Samo ne znam sta ima veze Srbija i Crna Gora sa steccima.
Ti Vlah, ja Tarzan. Trebo bi malo da se obrazujes prije nego li odlucis da napises nesto na internetu.
TREBA POD HITNO U SRAJEVU JEDNA KONFERENCIJA I DEBATA O BOSANSKOHERCEGOVACKIM STECCIMA I DA SE ZAUVIJEK OBJSNI I RAZJASNI KO JE NAPRAVIO I OSTAVIO STECKE PO SVIM TERITORIJAMA BOSNE I HERCEGOVINE! NECE NAM VALJDA KOLONIZATOR SRBIJA PISAT I KRAST ISTORIJU!!! PROBUDI SE BISNJO, OVO SE VAZI PROSLOSTI TVOJIH PRADJEDOVA, SADASNJOSTI KO I BUDUCNOSTI , JER AKO TI SRBI DANAS UKRADU I PRISVOJE TVOJU ISTORIJU PRADJEDOVA SUTRA I ZA BUDUCE GENERACIJE CE BIT KASNO!!! IMA LI BOSNA I HERCEGOVINA MINISTRA KULTURE??? AKO GA IMA CEMU ON SLUZI I ZASTA JE PLACEN?!
OVO SRBI GLEDAJU UKRAST HISTORIJU BOGUMILA, BOSNJAKA I BOSNE I HERCEGOVINE!!! EVO POCINJE NAIVNOM I GLUPOM, NESPSOBNOM I NESVJESNOM BOSNJAKU KRADJA IDENTITETA I HISTORIJE SVOJIH PRADJEDOVA!!!! SVAKO MJESTO GDJE IMA STECEKA TO JE BOSNA !!! OSVJESTI SE BOSNJO , BOSNI I HERCEGOVINO!
e,sta sve poturcenima nece past na /ne/um....
Odlicno...samo tako..umjesto kamena,steckom u glavu..tipicno bosanski..autohtono....poslije toga ide sisanje motke...
kakav je ono krst na onom stecku? pa zar stecak nije bosnjacki spomenik?