Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Damire, sad trpi ovdje izljev bijesa i primitizma od onih koji tebi nisu dostojni.
Mozda i nisj dostojni njega medjutim to neopravdava njegovo arogantno i bahato ponasanje a kulminacija njegove karijere je obn te zatim Pink :)
LIMESA , ne znam da li ga licno poznajes....oduvijek je bio sto bi se reklo po starinski " pederast " lik , druzio se sa djevojcicama , kao dijete i kao tinejdzer . Uvijek pomalo neshvacen i feminiziran , a u sustini dobrica.... barem iz moje perspektive skolskih dana .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne razumijem čemu ovoliko "blaćenje" i predrasude. Damir je rijetko kulturno, odgojeno i čaršijsko čeljade, al predrasude su čudo u našem krkanskom mentalitetu.
kakva ubleha seljacka.
ufuran i misli da je dio jet set-a, a daleko je od svega toga.
e cime li se ti bavis, bijednice ... cuj selebritiji, jesu al u kvurcu ...
Zar je živ ovaj čovjek, čime se bavi? Ili je za ovu priliku skinut sa aparata?
prije ce biti da je knjiga o tome kako postati gay........