Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu samo mislit\' šta je kreten pisao kad ga je moderator ukin\'o... Mada, može se pretpostaviti... Da je neki automatski filter koji će na takve sadržaje da pusti struju kroz tastaturu autora, taman koliko treba za bezbolnu električnu lobotomiju, da i ne zna šta ga je snašlo... Uzgred, Zana je lijepa, čini se da umije lijepo da se izražava, a kako je solidna glumica, mogla bi znati šta radi. To je dobar izbor. Izbor filmova odoh da pogledam... Festival nek\' nam bude solidan. Tj. biće!
good pussy, we shpritz with the intense kuplung krafte when she appear on that very stage! Thank yous
@BIH Ma to nema nikakve veze. vazno je da stranci dolaze u sarajevo i da se tako ulaze u grad sarajevo. sta se mene tice, moze ga otvoriti i papa bene, ako hoce
mene jedino interesuje ko vodi ceremoniju zatvaranja.
@BiH Sarajevo je oduvijek bio grad kulture i ostat ce!Mjesto kratkih pantalona i dugackih brada idite na filozofske diskusije i slusat klasicnu muziku.Razvija se mozak tak! Cestitka organizatorima i bravo Sarajevo! BiH4EVER!