Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ne rece frajer a naprica se nevjerovatno ovaj je u politicare morao
vama su vrata širom otvorena da idete odavde ali previše vam se sviđa nego samo znate provocirat, žalim vas 😂😂
Ma jbg i inače je malo mutav :\
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u filmu Snatch Del Toro pokazao ko je i sta je,ovo je velika cast sto je ovaj covjek posjetio nasu zemlju i ostao odusevljen i to javno govorio
Pokazao je tu, ali ima puno jacih i boljih uloga lik. Tu je ipak bio sporedna. Al u FnL in Las Vegasu je prwfantastican. I ob i Dep
E, koji lafac. :-* :-*
Sto morate svakog poznatog ko dodje pitat o cevapima, majka mu stara...
skroz zgodan, samo malo nezgodan
jesi prob'o sarajevsku piletinu..ne rece;))))
Niste ga pitali jel' probao janjetinu s raznja ili ispod saca i Banjalucki cevap s malo vlaznom lepinjom, lukom i kajmakom sa strane i da li je zalio to sve hladnom Nektar pivom iz Vrbasa. A moze i Karlovacko i Ozujsko ako nema Nektara, sve je to tu negdje moj Benicio, a ako nevolis ukus pive odma nakon jela moze i Kiseljak da to sklizi kako treba, i jedan espreso i cigara poslije da to sve bude adekvatno. A niste ga isto pitali jel' imo prilike gledati BH premijer ligu live i veliki derbi NK Vitez protiv Radnika iz Bijeljine, i sta misli o atmosferi i kvalitetu Bosanskog futbala, i da li je uspio zabaciti koji put na Drini u jel' upeco stogod, barem kakvog klena ili mrenu ili sarana na ceku. Ovako ispade dzaba dolazio covjek. Valjda je barem pojeo kakvu corbu, trahanu, i popijo bozu ili tursiju i barem uzeo malo sarme s kiselim kupusom ako nista s malo suhe pastrme ili malo pancete, ali nisam vise ni u to siguran. Trebali ste mu barem narezati malo sudzuke i suhog uz intervju.
Ma hajde razgulite maloumnici koji uporno tvrdite da Del Toro nije velika zvijezda. Očito u životu više od pet filmova pogledali niste.
Mi dajemo medijsku paznju kromanjoncu od glumca za kojeg nikada niko nije čuo.
to ti je kao da kazes da nisi nikad cuo za seana connerya ili marlona branda
@nasi ste uskoro,Kako je u jedinom konc logoru u evropi sta ima..Ogradili vas oni huni pravo..
I ja kompadre volim grah a rizu nesto slabo..
Ja da sam sinoć bio na njegovom mjestu ja bi rekao: Mignons, heal before your Lord
kaze jagnjetina da olizes prste et tak mi veli
o bosanskoj hrani ?, dva zacina , so i biber, burek , jahnija i hurmasice;) i kraj , to je to :) aaaa ima još sutlijaš