decenija saradnje s SFF-om
0

FOTO / ASA grupacija osigurala 23 vozila za filmske zvijezde

Sarajevo-x.com
Izložba dizajnerskih rješenja koja će obilježiti ovogodišnje predstavljanje ASA grupacije tokom Sarajevo Film Festivala otvorena je danas u ASA art galeriji.

Predstavljeni vizuali će se naći na majicama i bedževima koje će nositi gosti Festivala. Marketinška agencija Euromedia, članica ASA grupacije, autor je vizuala koji su inspirisani pop artom.

"Dva mjeseca smo radili na ovim rješenjima i na kraju smo od 300 različitih osmijeha izabrali šest", izjavio je Goran Marković, dizajner Euromedije.

Izložba radova pod nazivom "We bring you the stars" pokazuje raspoloženje tokom Festivala praćeno zanimljivim i kratkim porukama zasnovanim na jedinstvenom sloganu grupacije "We bring you the stars" (Dovodimo vam zvijezde).

ASA grupacija je osigurala 23 vozila za filmske zvijezde Sarajevo Film Festivala. Pored toga svojim kreativnim rješenjima i planiranim nastupom u naredne dvije sedmice, ova kompanija upotpunjuje atmosferu u gradu koji tokom festivala ne spava.

Zvijezde i gosti Sarajevo Film Festivala će na crveni tepih izlaziti iz modela Volkswagena, Audija, Škode i Seata. Najviše je modela Audi A4 i VW Passat.
Generalni direktor ASA Holdinga i predsjednik Uprave Peter Kroyer istakao je zadovoljstvo saradnjom sa Sarajevo Film Festivalom.

"Sretni smo što smo dio ove manifestacije koja slavi i promoviše umjetnost, ali i Bosnu i Hercegovinu", rekao je Kroyer te dodao: "Upravo zbog ovakvih vrijednosti, Festival je dio naše strategije".

"ASA grupacija je već 11 godina jedan od najznačajnijih partnera Sarajevo Film Festivala. Za nas je izuzetno važna činjenica da se radi o domaćoj, društveno odgovornoj kompaniji, koja je prepoznala značaj, ne samo Sarajevo Film Festivala, nego i brojnih drugih kulturnih, ali i sportskih manifestacija. Festival zahvaljujući podršci ovakvih partnera doprinosi stvaranju pozitivne atmosfere u Sarajevu", istakao je Mirsad Purivatra, direktor Festivala.