Večeras premijera u Zetri
0
Angelina Jolie stigla u Sarajevo
Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO NAM DOŠLA ! :))))
nikako se srbi ne mogu pomiriti sa cinjenicom da im andja rusi citav propagandni program koji su gradili desteljecima
@nnnn max - pa čovječe koliko je to srba uopšte bilo kad je toliko logora samo u Sarajevu, po jedan u svakoj ulici :D Onda mora da je i po jedan srbin u svakom logoru hehehe Ma daj čovječe prestani širit te dezinformacije, nikoga nećeš zavarati, mi svi znamo bar nekoliko srba sa kojima smo dobri i družimo se, znamo kakvo je stanje. A to, kao i Dodik možeš pričati samo svojim brđanima koji multietnički grad nisu očima vidjeli. Pozz za sve poštene srbe kojih sva sreća ima dovoljno da ovakva lajanja ostanu samo lajanja na zvezde! ;)
da je njoj do sarajeva ostala bi ovdje vjecno.. !
Eeee,jadni li smo mi...da zna Angelina da su nam duše bijedne kao i država,ne bi ona ovdje došla !
http://www.astro-svet.com/anjelina-zoli-i-njen-epp-film-politika-i-kultura-nikada-nece-ici-zajedno/ uoci promocije andjinog filma u zetri... kolumna o destruktivnom uticaju raznih ideolosko-politickih grupacija, podobnih institucija kulture, i naravno medija na samu prirodu umetnosti, kulturu i najzad ljudsku svest u uslovima surovog klasnog drustva danasnjice... pozdrav svima
@ commi Dedera ti meni kazi radis li ti ista osim sto klikas po ovom nazovi portalu..??Jah, sto kazu pitace starost gdje prodje mladost..
Samo nek genocidni narod u filmu oblati sto je vise moguce. Sve ce joj biti oprosteno.
KRALJICE VOLIMO TE
Bilo je naravno jos logora za sarajevske Srbe.Spomenimo Popravni dom u Pofalicima, kasarnu Viktor Bubanj, Silos itd itd. i jos bezbroj privatnih zatvora koji su drzali proslavljeni \'\' branitelji Sarajeva\'\'.
@RUF Logor se nalazio u podrumu hotela Evropa. Spominju ga svedoci, pa cak i Izetbegovicevim vlastima \'\'lojalni\'\' Srbin Mirko Pejanovic u intervjuu za BH Dane (danas intervju dostupan na sajtu Koreni ) u nabrajanju logora za Srbe u Sarajevu. U tom intervjuu Pejanovic doslovce kaze sledece:Kad smo otvorili pitanje tog zatvora, kod odgovornih ljudi i kroz sjednicu Predsjednistva, vrlo brzo je taj zatvor ugasen. Medjutim, tih zatvora je bilo na Otoci, na Alipasinom Polju, Dobrinji, na Kosevu, u Klinickom centru kod cuvenog Kineza, sa nekim premjestanjem bio je to i hotel \"Evropa\" i, mislim, jos na jednom lokalitetu u Novom Sarajevu. Ako jedan lojalni Srbin ovako govori sta bi tek rekli oni \'\'nelojalni\'\' koji su kroz ove kazamate i prosli. Pa pokazite Andzelini sva ta mjesta.
cudna neka zemlja dodje moja andja i bosna pukne ko ledenica au herceg bosni mrtvi hladni
bred presto pit al poceo pit sampras
@nnnn max bem ti ja nacional. pripadnost glup si ko tocak, ti pojma nemas sta se desavalo u sarajevu
OVAJ NJEN FILM JE TESKO NJASRE
ZASTO MOJ KOMENTAR NIJE POSTAVLJEN PISNEM JA MALO PO ANĐI DRAZA MI JE MINKA MUFTIC
DIvno, kakvo oduševljenje.... Ne znam kako smo do sada bez ove filmse dive.....