Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko smo pogan narod...... čitajući ove komentare dođe mi da pobjegnem u Timbuktu i zapalim svoj pasoš. Amili svaka čast, gledala sam je više puta u pozorištu i uvijek me oduševi. Smo naprijed djevojko!
Hajde malo se zatruj na drugom mjestu. Zna se kako je zapadna filmska produkcija pokazivala ruskinje prije a i sada ruzne, glupe, grube i slicno. O tome su komentari i zajebancija a niko nije rekao da jemona sta pogresno uradila il da nije trebala. Njoj svaka cast al da ce glumiti u kakvom filmu gdje ce zamjeniti aniston ili neku drugu ljepoticu sumnjam.
Toliko ljubomore, gdje vise ovaj svijet vodi? Nje ni cudo sto nam se desavaju poplave, sto nas politicari hapaju, sto nam je ovakvo stanje u drzavi. Jadni ste i mizerni i nemate preca posla nego citav dan sjediti za racunarom i jedva cekati da nekoga za trud, rad i zalaganje pohvale, a vi jedva docekate da mu trazite manu. da mi je samo vidjeti na sta vi licite. meni je cura bas lijepa,. ok nije savrsena mozda, niko nije, ali je uspjesna i znate koliko nju boli briga za vase komentare i vas mizerni zivot. cura je dobila ulogu u filmu sa jednim od najvecih holivudskih glumaca, zbog svog talenta i truda, a ko ce vas. vas ni onaj ker lutalica ne bi pogledao. vi ste bijedni jer samo kukate po citav dan kako nema perspektive, a sjedite i nista ne radite. Poradite malo na sebi, pa onda drugog komentarisite i vrijedjate!!!!!!! Bolesna stoko Amila svaka cast, nemoj se obazirati na ljubomorne komentare!!
Poplave nam se desavaju jer smo ljubomorni? Poplave nam se desavaju jer pada jebena kisa a mi za 20 godina nismo nista napravili vezano za prevenciju, nit cemo kad sta napravit jer imamo idiote koji misle da samo treba sjedit i molit se bogu da nas ne kazni. Hajd mrs.
Aj da je kao Turska špijunka ali đe ko Ruska prođe :P
Joj gledo sam je jednom u predstavi, uzasno je glumila, nadam se da se popravila.
Ne hejtam zenu al stvarno je uzasno glumila, u jednom trenutku mi je bilo neugodno, nekako ko da me je stid...
Amerima valja i mekdonalds i kokakola al je meni sranje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lice joj isto ko da se roknula direktusom u kamion marke MAN, pri brzini od jedno 120 km/h.
A mogu mislit tvoje face, ko da te babo macolom pravio.
@Hodi_ga_maaj Nemoj rezati tolko, nije lijepo.
babo je poslo na akademiju
Paaaa da... Čudi me da niste napisali da je zasjenila Pierce-a i čitavu 007 ekipu..
EVO VIDITE KAKO TO RADE SDP OMLADINCI, MOJ KOMENTAR JE ZA SEKUNDU OD 11:0 DOŠAO NA 12:11......SAMO NAPRIJED LAVOVI MOJI, STRANKA IMA VELIKE PLANOVE S VAMA
EVO VIDITE KAKO TO RADE SDP OMLADINCI, MOJ KOMENTAR JE ZA SEKUNDU OD 11:0 DOŠAO NA 12:11......SAMO NAPRIJED LAVOVI MOJI, STRANKA IMA VELIKE PLANOVE S VAMA
hahaha koji si ti genije
Ma slabo moze ona za snajper, nos joj odaje polozaj ;)
dolazi holivud polako u beograd
sandzak..ja te pustio malo al ti ga pretera..pravis se pametan al ti ne ide..pusti to..nije to za tebe
“Ako želite uspjeti u društvu, ubijte svoju savjest.”
oksi, postoje kritike i negativne i pozitivne..
Nisu to kritike vec pohvale
Nikad nismo imali bolje glumce. Ni reditelje, muzičare, druge umjetnike. I nikad nismo imali manje para i zainteresovanosti za kulturu.
sve je propalo kako SDP dođe na vlast.
Je3em li ti milu majku primitivnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)