Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo :koja americka nacija ,indijanci su jedini pravi ,ostalo su sve muhadzeri, Za one koji nisu znali,kada se odlucivalo koji ce jezik biti sluzbeni ,sa samo 1 % je pobjedio engleski,a znati koji je drugi .....njemacki ! Americka vlada je u sluzbi okultista i masona pod velikim uticajem jevreja. Babilon je izvoriste tajnih znanja i misterija .
@darije Nisu oni uopšte ni čuli za Babilon, oni su se sasvim slučajno tu našli i počeli kopati :) Inače kompletnu američku naciju ne podnosim jer su se u mnogočemu dokazali kao najveće gnjide , nas smatraju divljacima, nepismenim itd da ne nabrajam pogrdne atribute i nikad ne metu prvo ispred svoga praga ....
Kako nekome s 200 godina historije moze znaciti nesto staro 4000 godina? Cudi me da su unistavali i krali, cudi me da su uopste culi za Babilon.
AMERIKCKI LIDERI NISU LJUDSKA BICA,ONI SU DJAVOLI I JOS GORI......
Gospodo da nije bilo Amerikanaca 1993 nebi bilo ni Bosne ni nasih dzamija ni mostova ni nas. Zbog svega ovog gore zivjela Amerika a bogami i moja Bosna.
Hajde novinari sarajevo-x dogovorite se je li VAVILON ili BABILON... U jednom tekstu dva razlicita imena... Da vas vidi Vuk umro bi od smijeha..Sta koji Vuk??? Ma ne, nije Draskovic...On je idiot a ne reformator jezika... Naravno srpskog jezika, jer \"reformiranje\" bosanskog je teka oli jako sada i u punom je tijeku ili lijeku jos nije uskladjeno...
Sta ste drugo ocekivali od svirepi amerikanaca????
Uvijek je bilo: IMA KO MOZE I KO SMIJE.
hercegbosna.org/forum zanimljivo....
Čista zavist,ono što oni nemaju po njima ne trebaju imati ni drugi, i ruše sve iz čiste zavisti,to samo pokazuje ko su i šta su. Izvana gladac iznutra jadac.
užas!
ZATO IH JA I ZOVEM KOD NAS JER LIJEPO SAM JA REKAO DA JE TO RIJETKA PRIVILEGIJA DA TI AMERI SYEBU ZEMLJU... ZATO I HOCEMO U NATO DA MOGU NASOM VOLJOM DA NAS SYEBAVAJU... JOS KAD BI NEKAKO MOGLI HAMERI PREKO STAROG MOSTA U MOSTARU NESTO KONTAM... KAD SU USJPELI DA SYEBU BABILON STA JE ZA NJIH JEDAN STARI MOST...