Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aco legenda grada
coA je kralj, dobar glumac i inace simpaticna osoba, prava gradska raja.
Ko neki glumac...
....inace dobar moj prijatelj
A kako je samo nepismen urednik ovo clanka. Kada koristimo pojam "utjecati" to se odnosi na rijeke, npr: Sava utjece u Dunav. A vec pojam "uticati" je pojam koji se koristi kada neko ili nesto na nekog utice, npr: na njegovu promjenu ponasanja itd. I nije željeo nego zelio u nasem jeziku muski rod se ne mijenja a vec zeljela je pravilno. I da ne nabrajam dalje samo se iznerviram na pocetku kad vidim ko sve radi za ovakav portal ovo je bruka i sramota. Ja nisam fakultetski obrazovan i nije da se pravim pametan al red bi bio ako radis kao novinar da poznajes svoj jezik kako treba.
Aco je hem bosanac hem musliman.
Ja koliko vas ima problem što je čovjek od oca srbina i majke bošnjakinje pa se vjerovatno voli izjasniti bosancem. A frajer je musliman, što i vama želim.
Covjek je sa familijom preselio, a ne otisao radi skole u HR.
Tvrdim da danas u BiH nema boljeg glumca od njega!
Poslije Mustafe Nadarevica, Combeta i Enisa
Mustafa Nadarevic je hrvatski glumac, Enis je vise u Hr nego u BiH i ima njihovo drzavljanstvo, mada ga cijenim o Chombetu necu ni jedne.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Đido Mova
a kako li je Combetu kad se preziva Cmar?
Pakasi su oni iz parlamenta i uopste ne glume vec su tu stvarni likovi sa originalnim imenom.