Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstava je odlična, glumci su dobri. Ko god može, nek ode i pogleda. I smijeha i suza - baš pozorište. Sinoć sam se ponosila Zenicom. Hazim se baš fino obukao - zašto i to ne pomenuti. Čestitke BNP-u!
Tanki su sa glumcima.
Ovi što udaraju minuse mogli bi navesti poneki argument? Jedina dva dobra glumca iz Zenice, ako se ne računa Husejin Smajlović, su Haris Burina i Tarik Filipović, a oni malo ili nikako tamo rade.
Za mene, kao prosječnog gledaoca, gluma zeničkih glumaca je OK. NIje lako na današnje vrijeme baviti se umjetnošću i kulturom. Treba pohvaliti i podstaći ljude koji su u toj branši. Onda ćemo imati više Tarika Filipovića i Harisa Burina. (Uzgred, Haris glumi u ovoj predstavi.)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
broj komentara tacan odraz koliko je narodu stalo do kulture i umjetnosti, a da "umjetnost" u predznaku nema grand i slicno
Naučile ih nacionalističke stranke da je to nebitno, a možda čak i zlo u životu pravog Hrvata-Bošnjaka-Srbina. Odlučno su rekli NE obrazovanju, kulturi i sportu. Poželjno je mrziti, biti licemjeran, odani rob stranke... i onda tu nema mjesta ni obrazovanju, ni sportu, ni kulturi.