Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve super..
Hvala na cestitkama za kraljevski festival od Pastira Line .Ako ste gledali predstavu vidjeli ste me.POZDRAV
ja sam stvarno navijao za Kraljevski festival, a i za druge nisam imao sumnje. otiosao sam u Gracanicu i pogledao predstave stvarno su super!!! i drago mi je sto su pobjedili Kraljevski festival, a za zohare tu i tamo!!! caoooo
Nagrade na 12. Festivalu dječijeg teatra Bosne i Hercegovine Žiri je dodijelio ukupno 10 nagrada. Mali žiri odabrao najbolje predstave. Mali žiri (učenici osnovne škole): Najbolje predstave - \"Žohari\": Dječiji studio Mostarskog teatra mladih, Mostar - \"Kraljevski teatar\": Dječiji teatar \"Bambino\", Sarajevo Stručni žiri (Bogdan Simić, Amra Prutina, Nedžad Peljto): Teatarska edukacija - Dječije pozorište Eko Art, Bugojno Teatarska poetičnost - Teatar \"Fedra\", Bugojno Kolektivna igra - Dječiji teatar \"Bambino\", Sarajevo Razigranost predstave - A.P. \"Neterva\", Konjic Teatarska ekspresija - Dječiji studio Mostarskog teatra mladih, Mostar Izbor muzičke kulise - OŠ \"Čengić Vila\", Sarajevo Najglumci - Asja Kevrić, A.P. \"Neretva\", Konjic - Tarik Džinić, OŠ \"Hasan Kikić\", Gračanica - Rijad Drnda, Dječiji teatar \"Bambino\", Sarajevo
EJ LJUDI...... MORAM DA VAM JAVIM .... DJEČIJI TEATAR Bambino JE NA 12. FESTIVALU DJEČIJEG TEATRA U GRAČANICI OSVOJIO TRI NAGRADE I TO NAJBOLJA PREDSTAVA, NAJBOLJA KOLEKTIVNA IGRA, I NJABOLJI GLUMAC FESTIVALA DJEČAK RIJAD DRNDA... DJECOOOOOOOOOOO.... SVAKA ČAST NAJBOLJI STE... NISMO NI SUMNJALI U VAS.... ISKRENE ČESTITKE I SAMO TAKO NASTAVITE....
SVE CESTITKE ZELIM MOSTARSKOM TEATRU MLADIH ...A I OSTALIM TAKMICARIMA TAKOĐE !!!
ma šta da se priča.... suvišne su svake riječi poslije pregledane predstave Kraljevski festival .... djeca koja glume u istoj nestvarno su dobraaaaaa, Obavezno dođite i pogledajte ih .... Ako nebude lobiranj, kao i za sve kod nas... oni su definitivno POBJEDNICI SAMO NAPRIJED ... MI SMO UZ VAS... POZDRAVI SRETNO :-)
A volio bih opet da neko od organizatora ovo i pročita. Već dvije godine ne zovu tešanjsko dječije pozorište, kao nisu se javili... Kako će se i kad i ne znaju kad je, niko nije ni poslao program niti plan, niti obavjest... Tešanj ima dobre predstave za najmlađe, i prije dvije godine sa Glas djetinstva su oduševili publiku, nije što mi dijete igra u predstavi, majke mi... Ali, hajd\' znaj kome smeta naš Tešanj????
Ne mogu nešto da kontam, brzo čitam.... Kaže festival traje od 08.-10-05-2009.... A onda dole ispod slike \"u nedejlju 02.maja..... Ništa mi nije jasno.. Tko sad prije zatvara nego što otvara ili je do mene... A koliko znam ove godine 02.maj je bio u subotu.. Dajte malo ljudi kontorlišite šta se piše i objavljuje.
cestitam svim takmicara iz BiH i Sarajeva. super ste svi
stvarno je ova dobra stranica i cestitam iz sarajeva -kraljevski festival stvarno su extra odglumili prije sam ih gledao u Youth Hausu extra su nstvarno!!! a i sve cestitke kraljevskom festivalu i drugim takmicarima na takmicenju!!!ostali su isto jako dobri i pohvale za njih!!!