Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pokojni Toza A sto volim ove nazi umjetnike koji ce se uvijek javiti da blebecu i budu najpametniji. Cuj ti pickice sto prijeti "Sta je? Ima da ti dođem kao kao kostur od 30kg na vrata i BUUUUU otjeram te iz ovog grada, jer Sarajevo vise nije kao sto je nekad bilo upravo zbog takvih kao ti", vrati se ba u Jordan smradu svjetski!!!
je l' i ti imas mozda masivne kvadricepse, m? #strasni ste
Imam masovni *** da ti olabavim malo usta pa da mozes jos bolje pricati i kreativno se izrazavati srce a
Ženske bi trebale pratit ovaj logo sa mačkicom... a on govori o tome da se treba lijepo srediti, lijepo provoditi, pa onda na sve četiri završiti, podignut rep , i na kraju pogrbit se ko kad ...i to je to...
Jel ovo neki rebus?
Al ako ista na mjestu si :)
Praznik okultista. Meni kao muslimanu bi bio veliki grijeh pojaviti se na takvom mjestu a kamoli to slaviti, imam Bajrame i to mi je sasvim dovoljno u zivotu da budem normalan, nemoram se u zivotu obuc u majmuna, doci u klub ubiti od alkohola i imat seksualne odnose sa djevojkom koja je suplja ko svicarski sir. Haloween, Valentinovo i sl. praznici hvala vam al Allahami nije to za mene, ja imam svoje praznike koje jedino cijenim i u kojima mogu dovoljno uzivat i biti sretan! Ne treba nama ovo!
Ne treba tebi, treba nama
Ni tebi niko ne govori kako mu ne treba Kurban bajram. Prestani biti sebican jer to nije dobra osobina vjernika. Ponudi sansu ljudima kojima je taj praznik legitiman u njihovoj vjeri. I pored svega toga ovo je party, a ne hodocasce sejtana niti demona, gdje se omladina (pola nje nije imala djetinjstvo) se oblaci i maskira i zabavlja. hvala lijepo, i ne kanim se prepirati niti dodatno objasnjavati. Allahimanet. Ti nastavi biti normalan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno, nasli se da osuđuju papci sto idu u Barloti i sl. Kad vidim ovakve komentare pomislim, pa i jesmo selendra prava, prepuna seljaka-dosljaka, primitivaca oooo j***m li vam POTESUU!!!!!
Jaoo stid me sada sto zivis u istom gradu kao i ja! Jesam ako mi vjerujes, proglasavam se kompetentim. Sta je? Ima da ti dođem kao kao kostur od 30kg na vrata i BUUUUU otjeram te iz ovog grada, jer Sarajevo vise nije kao sto je nekad bilo upravo zbog takvih kao ti. ONO ZDRAV COVJEK i vikendom ide u Barloti ahahaha
Nemas ti ba pojma o pojmovima muzike. Prosetaj se 31. obalom da nacujes zvuke muzike nas okorjelih narkomana, ti zdravi homosapiensu. Mozda bude i neki dnb remix Seke Aleksic vs. Mile Kitic, KITO jedna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidim i bosanski muslimani krenuli s masovnim obilježavanjem ovog paganskog sranja. Aferim.
Sta tebe boli ***?
idiot ostaje idiot ;)
Ovo moze biti veoma zanimljivo i interesantno, vrijedilo bih doci u sarajevo zbog ovoga
@ana.holuja Bujrum.. :)
vrijedilo biH ? ma ja...
ko ide sa mnom ? :D
@redHead Evo mene, može kao "Grinch"? :))
Moze naravno, evo ja cu biti zombie ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)