Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora godina ubjedljivo za mnoge
Za 100 godina neće biti ni sjećanje na ove ljude…pokorimo se Gospodaru svjetova da bi imali vrijednost na zemlji i na ahiretu.
… O ne, ti nisi otišla Još si tu Još stojiš tu, u sjenci grana I nije život prošao Nismo umorni I nema na nama rana
Kad Dodo, Covke, osmorke i Bake odu na onu stranu - nece ih niko ni do sedmine spomenuti vise... a i kako bi kad odlaze na smece istorije...
A gdje su otisle ?
Samo će političari kod nas živjeti preko 100 godina 🥴
Jesen u meni ,Moja je pjesma lagana,Godine prolaze,Zaspao bih sada ja na tvojim rukama,Sve jos mirise na nju,pjesme uz koje se uvijek volim opustiti i koje mi izmame osmijeh na lice,RIP Aki
Uradimo koje dobro djelo do svoga kraja. I najveći budu zaboravljeni i prestanu ih spominjati. Osim onih koji dobro čine i na neki način zaduže civilizaciju!!!