Porodični dan
0

Još jedna nedjelja u Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu prepuna zanimljivih sadržaja

Klix.ba
Nedjelja je na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu pravi porodični dan. Roditelji i njihovi mališani imaju priliku da se slikaju sa Djeda Mrazom u Coca-Cola Selu Djeda Mraza od 11 do 15 i od 16 do 21h nakon čega ih čeka zabava u Argeta Junior Play House.

Od 10 do 12 sati je Disney avantura sa Patkom Juniorom a dok se on bude odmarao, mijenjaju ga Super Štek i LEGO radionice.

Jaffa klizalište je dostupno za sve iskusne klizačke ali i za one koji to žele biti, u terminima od 10 do 21:45 sati, a za muzičku atmosferu se brine DJ Santa Sister na BH Telecom ULTRA Stage-u. Posebno osvježenje ove godine je i Poni ranč sa tri ponija, spremna za slikanje, jahanje i igru.

U PAN Winter Pubu večeras od 21h nastupaju Goran Dizdarević Grk & Sarajevo Gang a u 18h je paljenje šeste svijeće na menori povodom obilježavanja jevrejskog praznika Hannukah.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.