Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije,na kraju je pingvin proguto morskog leoparda :)))
to JESTE sisar iz porodice tuljana, ali se zove MORSKI LEOPARD - evo i link za wikipediju na bosanskom: http://bs.wikipedia.org/wiki/Perajari konstrukcija "foka leopard" je besmislena, to je kao kad biste rekli "konj muha" ili "škot ovčar" ili "perzija mačka", potrudite se da malo naučite svoj jezik, a posebno način na koje se tvore riječi - nije dovoljno to što VI MISLITE da ste preveli sa engleskog nešto što ima smisla. onda bi se "after winter, spring comes" moglo prevesti "poslije zime dolazi IZVOR" ili "poslije zime dolazi OPRUGA" samo zato jer koristite jedno značenje riječi "spring"
Inace foka sa slike se profesionalno bavi muzikom, svira trubu na snimanju zvjezda granda :)
Jadan pingvinko.
Nabijem vas sviju na karinu!
je li ovo bozije davanje da zivotinje jedu jedne druge ?
vidi pingvina,ko ćevap
nisi ti stvorio NOVU riječ, "nafOka" se sasvim regularno govori tamo gdje se govori "kisla mi glOva"
onda dodju kitovi i igraju se dodave s ovom fokom prije nego je rucaju
jasna, guzica ti masna
Leopard foka je kao politicar , a pingvin je neko iz naroda.....
A pecat k'o Gurabija velik
y3b0 vas pechat, nazor hocete da vam postane popularan fazon, a izHlapio prvi dan ustvari
"Mladi pingvini su u mnogo većoj opasnosti od predatora..." Ne, inace se predatori usrase od straha od mladih pingvina... Procita li iko ove tekstove kvazi novinara, prije nego ih objave... :)
jest zinuo isto pes :D
ser.ete ko leopard foke
@lafcina taka mu NAFOKA :-D kad ovi mogu tvoriti rijec FOKA LEOPARD mogu i ja NAFAKA-NAFOKA haha