Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrs u picku! jebem li vas s digitalanim kamerame ratne profitere u supak!
Memnune, kako to mislis raja nema sta jest? A sta velis na ovu socnu travicu oko tvrdjave? Osim toga sta se koji kurac bunis? Bosna ti je neodvisna i medjunarodno priznata, a ti bi jos i da nesto jedes.
Mia se nije ni trebala vracati iz Vranduka. Trebala je ostati i prosvjetliti tamosnji zivalj. Ovo sto je ona uradila za Vranduk je fantasticno. Ja ga evo naprimjer nikad nisam vidio. Kad god su rekli evo ga Vranduk a ja u tunelu.
pregledala sam sve foto galerije i mogu reci da sam odusevljena prikazanim djelima i i dejama nasih veoma talentovanih sugradzana .
Sta je sarajlije,eto otkrili ste da osim cimburijade imamo jos nesto lijepo u Zenici,svaka cast!
i meni je ova slika br.2 posebno extra! mia mia,mia..
okle vam digitalne kamere? Raja nema sta jest a vi se slikate. Dje finansijska policija?
trebala si slikat iz helikoptera
jao jest i nasa bosna lijepa...prelijepa!
i ja mislim da nedostaje jedna slika iz daljine, gdje se vidi cijela tvrdjava i okolina. To bi upotpunilo seriju ali i ovako je odlicno.
nevalja, gdje sarajevo
fine su slike Mia, samo si trebala jos onoga kastelana legendu uslikati. Dosli mi tamo, a on nam podijelio letke i rece:eto bujrum pa citajte, da ja ne moram
e jebiga galib, nikad ti ugodit
ne bih se slozio da su slike nesto ekstra! ali je to nama izgleda bosnjama u krvi da eto mlatimo sta bilo samo da nesto kazemo samo da se stuspasimo. Dobro na slikama je jedino motiv, mozda da je malo manje automatike i desilo bi se nesto. ali helem...
odlicno mia.