Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svidja mi se stockholm. dobar posao...vratio si me u jednu jesen.
osim ako nisi odlucio da fotografises pejzaze do kraja zivota...
krajolici su predivni ali fotke bi mogle biti i bolje. pokusaj fotografisati ono sto vec nistmo vidjeli milion puta dosta nam je jezera brda i planina i velikih gradjevina! Daj nam ironije, daj nam satire, daj nam nesto da se nasmijemo ili da nam se srce stegne ili da budemo ponosni...
HEJ RAJA DAJ MALO UTICITE NA MODERATORA, PA DA MI DOZVOLI ULAZ NA FORUM.
Prosjecnost koja nas ostavlja ravnodusnim.
dear hasane, bavi se ti heklanjem gore dugim polarnim nocima, mani fotografiju i gubljenje vremena...
nista nevalja
je najljepsi grad
#6 vilsonovo?! pa gdje vi zivite
a gdje su nasi ufurani fotografi profesionalci???
Fenomenalne fotke, Cestitke srdacne!
olrajt fotke
jest, vilsonovo je slika #6
jel #6 vilsonovo????
dobre su fotke. interesantne su raji jer vidi nesto novo tj. stockholm i njegovu uredjenost (parkovi, voda, kucice) postoji obilje lijepog za fotografisati. raja kad vidi kvalitetnije slike sarajeva ne odusevi se toliko jer im je sarajevo svakodnevnica.