Film/TV
0

Zvezde Granda od subote na OBN TV

Najgledaniji show u regionu Zvezde Ggranda u programu OBN TV sa emitovanjem počinje u subotu, 24.9.2016. od 21 sat, a sukob između Jelene Karleuše i Viki Miljković se nastavlja.

Nakon ljetne pauze gledaoci će ponovo od subote u programu OBN TV moći pratiti najpopularniji i najgledaniji muzički show Zvezde Granda. Na scenu Granda stižu nove mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda.

Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice, ocjenjivaće i komentarisaće "nezgodni" žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U ovoj sezoni Grand produkcija ima iznenađenja za svoje gledaoce i ljubitelje popularne emisije, a to je skriveni član žirija čiji se identitet otkriva uvijek na kraju emisije. U produkcijskom žiriju, pored Saše Popovića sjedit će i Snežana Đurišić. Ona će zajedno sa Sašom Popovićem odobravati, ali i osporavati odluke žirija.

Sukob između Jelene Karleuše i Viki Miljković nastaviti će se i u novoj sezoni. Naime, dvije kolegice i članice žirija Zvezda Granda, često su se sukobljavalje u prethodnoj sezoni, ali će već i u prvoj emisiji nove sezone doći do rasprave.

Gledaoci će moći uživati i u novoj scenografiji za 11. sezonu Zvezda Granda koja je potpuno promijenjena i izgleda najglamuroznije do sada. Napravljena je u obliku zvijezde i na svakom od šest krakova nalazi se sto za kojim sijedi po jedan član žirija. U sredini zvijezde nalazi se dio predviđen za kandidata koji na scenu izlazi liftom.

Nova sezona Zvezda Granda u programu OBN TV počinje ove subote, 24.9.2016. od 21 sat.