Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez njega nije to to. R.I.P.
Pa *** te taj serijal kad ima 7 dijelova..
Respek glumcima i pogotovo pokojniku ali sto se seriala tice. Bezveze filmovi. Prvi je imao smisla sve poslje je bilo bezveze.
NEEEEEEEEE :(((
Užasna je stvar profitirati na račun nečije smrti ali F F franšiza vrijedi bilione dolara. Vjerovatno će napraviti da je Jason Statham sredio Walkera jer je krenuo u eliminaciju Toretovog tima još na kraju 6 og dijela. Onda Diesel sredi Stathama u epskom dvoboju autima na kraju. Biće to nažalost vjerovatno najbolji nastavak F F fraanšize ali šta ćeš.
Realno to vise nije to bez njega... Mada film je vec davno izgubio trkacku dusu... Tenkovi, avioni, vojska, puske i auta od milion dolara nisu za ovaj film... U svakom slucaju legende vise nema :(
Ma da... prva tri dijela su bas nelegalne trke, tjunirana auta, ostali dijelovi se svode na puskaranje i na preskupa auta
Trebali bi zavrsiti snimanje filma u slucaju i posvetiti film Walkeru legendi..R.I.P
Pa isti komentar druže?
Samo njegov prije napisan pa vodi u generalnom poretku ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da bi trebali završiti film u njegovu čast i na kraju završiti ga sa posvetom njemu. R.iP. Paul Walker.
Tako je, slažem se treba mu posvetiti ovaj film....