Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smece crnacko....kad snimite nesto vrijedno paznje mozda i budete, do tad mars nazad u geto oko bureta s vatrom
Uvijek mi je bilo cudno zasto se afroamerikanci-glumci ne zalazu za afroamericka prava,ali onda shvatis ako pokusas bilo sta pricati protiv sistema nema uloga,nema beneficija i ostalih stvari u kojima uzivaju,jednostavno te nestane sa scene preko noci..Diskriminacija i marginalizacija nikada nije prestala,na pocetku su to bili indijanci,sada je red na afroamerikance,naravno sami su krivi za takav status jer su slusali dolare a ne sta je davno govorio malkolm x...
Eno iz kolekcije BLACKED, na pornhub ima ih stvarno svaki je za Oskara!
Jaoo pa ne idu nominacije po boji kože nego po dobro odrađenom poslu, u ovom slučaju gluma....cccc joj svakom malo fali...neprofesionalnost!!
a Lady Gaga je haos glumica ? pravda za crnce :)
Slažem se da su crnci još uvijek u nekim stvarima na margini, ali brate i oni pretjeruju ponekad.