Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce opet ovi nasi mrzitelji svega i svih, zivota opcenito, da navale sa komentarima...svaka cast Zana, lijepa, pametna, uspjesna, dostojanstvena mlada zena! Kamo srece da je vise takvih kao ona :)
Joj, Selme, jes\' dobra…
Ruzna ko Gogo...
Snimi li jos stogod osim onog najbrze zaboravljenog andjinog film?
ma j.e.b.o nju eno Babaja potpisO za Junivezral Mjuzik :D Koala mu na coveru albuma
Jel ovo ona što je gola 90% vremena u Andžinom filmu ?
volimo te zana.. pokazi svijetu kako mi bosanci imamo pravu glumicu
najbolja bosanska glumica.. voli te Bosna!!
Ja sam nju cijeni i kao zenu i kao glumicu, sve dok nisam pogledao onu Anđelininu lakrdiju. Onde je bas ispala ko kuja (Zana), jest da je uloga takva al zgadila mi se.
jedna od uspješnijih madih glumica i da je pametna da iskoristi svoj talenat u inostranstvu jer u Bosni bi samo propala od raznih ljubomornih duša,,sretno Zana ,
pa eno ti je u anđinom filmu više gola nego obučena, sve smo joj vidjeli
eh kad bi dobila kakvu ulogu sa skidanjem,mmmmm
Drago mi je zbog Zane,samo naprijed,svaka cast!
samo je pitanje vakta kad ce i Zana skontati da joj se ne isplati potucati po bijelom svijetu...vratiti u BiH i pristupiti nekoj stranci na narednim izborima i ulettiti đegod na budzetsku platu ko i svi nasi umjetnici i sportisti hihihihihihi
Bosanac osvaja Srbiju svojim talentom! http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU