Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pretjerao!!!! Kad Ameri ubijaju, nije vazno. A kad njih ubijaju, onda je to smak svijeta.... goni ih u picku materinu!
ma to willy care, šahu, idolu! čim se neko nađe na toj listi znači da je čovjek i da nešto vrijedi.
Kako ce biti problem. Pridzes i kazes mama ja bi malo duzio...
Kako ce biti problem. Pridzes i kazes mama ja bi malo duzio...
Kako ce biti problem. Pridzes i kazes mama ja bi malo duzio...
ako nije problem ja bih guzio crnkinju
roko ja se ne uvlacim nikome u guzicu, samo pricam o iskustvu koje imam ovdje.trenutno zivim sa crncima jer dijelimo stan i oni su u tom svom nekom folu da uopste ne postuju druge.Govorim samo o americkim crncima,o vecini koje ja poznajem!
anele, vec sam sreo takve jadnike kao ti, tzv. amricke turiste bosanske krvi. radi se naime o jednostavnoj stvari - da bi se dodvorili i ulizali prljavom i punom mrznje rasisti bijele koze (a takvih je u usa i previse) dodvoravate se tako sto i vi mrzite. prodajete se za sitnu paru. ulazite na mala vrata. a crni tzv. revansisticki rasizam kao sto mu i ime govori nema nikakvu dublju pozadinu. a bijeli skotovi mrze iz principa i tradicije. a ti sa svim time nemas nista. nisi svjestan da kod 'nas' rasizam ne postoji. svi klanjaju u istom safu. a tamo su bogomolje za crne i bijele ljude baska. imaju crnog i bijelog isusa. sve je komplikovano
jebo willa.nema vecih kretena od americikih crncuga, to su najvece budale ovdje je u USA.Ne mogu ih ni gledati vise.Oni sami sebe terorisu i uopste ih ne zanima niko drugi.Oni su najveci rasisti.To je tako glupa sorta,muka mi je od njih!!!!!!!!!!!
pa sigurno je da postoji vise oblika terorizma. nisu teroristi samo, recimo, palestinci koji se opasaju eksplozivom i booom, booom dolazi i od amer-made izraelslkog apacha, i njegova raketa ubija i djecu i starce. dakle mozemo samo razlikovati 'primitivni' i 'high-sofisticated' terorizam. zrtve su u oba slucaja neduzni. ili recimo individualni i drzavni terorizam. a to sto citava cionisticko-multimedijska(film, tv, kolumne pa sve repetitio do iznemoglosti) ofanziva tarorizam, kao oblik nasilja nastoji prikazati kroz prizmu palestinskog 'otpora' to su price za malu djeci i mrznjomzadojene amerikance. evropljani to ne puse. sir PETER USTINOV: terorizam je oruzje siromasnih, a rat oruzje bogatih!!!
To Wille balijo, sad si ga najebo
Mislim da je Will u pravu. Već godinama se vrši taj neki "teror" nad crncima u Americi. Njegova izjava je samo pokazala koliko je uopšte Amerika demokratsko društvo, koliko imaju prava za "Freedom of Speech" i koje duplje aršine postoje kad su u pitanju neke manjine. Znaći, ipak sva prava ne važe za ćitavu populaciju. Dupli standardi su sada više nego očigledni. Crnci bih samo trebali da šute, da snimaju filmove, pjevaju pjesme i igraju košarku degradirajući taj dio američke populacije. Go on, Will!
ma nemoj Will nije fer prema terroristima, nisu onih taki zlocini. Ebiga Will i ti malkice pretira.
Ma neka, ima i svjesnih amerikanaca.