Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sam film gledao xy puta, sjecam se kada je tek izasao, da sam morao rezervisati kartu za premijeru svom gradu.
film će se ODRŽATI??? a održat će se \"u narednoj sedmici od ponedjeljka 24. do petka 28. decembra u 19.00 sati\" - najduži film ikad snimljen! genijalci ste, da ne postoji ovaj portal, svijet bi bio uskraćen za jednu fantastičnu kulturnu instituciju
Haha, film ce se \"odrzati\"? :) ma bravo... usput receno svi su Vod smrti vec gledali X puta jer je snimljen prije 26 godina, nije bas da je juce snimljen, a ako ga neko i nije odgledao posudice ga bilo gdje, ne morate mu ga vi \"odrzavati\".