Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad treba znati kada stati.
U ovom slučaju je snimljeno 6 djelova previše.
jos im samo stalone fali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Fast 7 sam samo cekao da izlete Thor i Hulk...
i kapetan amerika
a brate dosadili ste više sa tim
jao šunda majko mila. gade mi se marvelova supersranja, pucacine koje traju kao indijske serije i hrpa drugog smeca iz hollywooda, jesti i propao, strasno
sacuvaj me Boze ovakvih filmova. samo sam vidio dio jednog filma i odmah mi se zgadilo
prva 2 su bila dobra a kasnije preseravanje, na kraju pucacina postade
Fast and Furious 7 je jedini film koji sam ikada pregledao u kinu, više nisam vidio i čuo nego što sam vidio u čuo, pola "gledaoca" blebetalo, došli samo da bleleču i pričaju... Inače volim Need for speed, pa tako i Fast and Furious, bijesna auta, brza vožnja, ali samo u filmovima i igrama, u real life, treba poštovati pravila i voziti po ograničenju.
Gledo u 4D. Bio oduševljen. Kasnije gledo kod kuće rip, meh. Kino je pravo mjerilo filma. Još tri filma a uvijek kažu "one last job".
@Turbo Zečić Mnogi se nafuraju ovako na filmove i voze automobile velikim brzinama i tako ugrožavaju sebe i druge, a to nikako nije uredu, svakih nekoliko dana vijest da je neko poginuo, pješak ili vozač automobila zbog brze i neprimjerene vožnje(tako je u 99% slučajeva). @overlord Ja sam na žalost gledao samo u 2D, Visoko nije toliko napredno za 3D projekcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuzno, ali zadnji nastavak filma je proslavila smrt jednog od glavnih glumca u stvarnom zivotu. Inace, ni 3 nastavka jednog filma se nikada nisu pokazala dobrom idejom, a kamoli 7. Prvi film moze biti dobar, svaki sljedeci je sve losiji i losiji.
Smajser, jesam li rekla da je poznat izvan F&F? Nisam. Rekla sam da je u F&F jedan od glavnih glumaca, kao sto i jeste.
znas li ista drugo raditi hajvanu jedan,isti si ko mi kliksovci hahahaha
ma pusti film............Vin.............Vin,,,,,,,hhmmmmm
hah zeko
eh, vi imate nesto da kazete!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sinovi tajkuna i politickih kriminalaca ima da ginu nafurani za volanom!
znači saga se nastavlja..navrnite malo i u Bosnu
Ko voli, nek' izvoli. Ja se mogu uključiti tek toliko da pogledam ako bude na TV-u, I to da nema boljeg filma u tom trenutku.
Znao sam i tada ugasiti TV
ako jos neko ne "zalijepi" u medjuvremenu