Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nevjerovatna ljubavna priča...? Ovo je film o bolesnicima, zapadnom uništavanju porodice, države, morala i vjere u ime i za interes cionističkog genocida nad cjelokupnim čovječanstvom
tačno tako!!! zato smo mi gdje jesmo, a zapad tamo gdje jeste... na svakom koraku se vidi da je kod nas bolje
@UsneEsedaRadeljaša Al najjace je kad bosnjo dodje da pametuje o "unistavanju drzave,morala,vjere,porodice",a u BiH na stotine sigurnih kuca zbog obiteljskog nasilja,kladionice na svakom cosku,glasaju za iste stranke 20 godina i unistavaju drzavu,al eto,glavno je da nas filmovi unistavaju.
Nas naslov "Kako je Sakib dohakao mobilizaciji"
Like : )
fotografija filma 10
...unas se, pretežito, pronađu u pivi i kladari, kao vrhu samospoznaje.
Odlican film.
Film je odlican. Preporuka.