Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vecih uhljeba od umjetnika i ovih po udruzenjima...to samo hoda i trazi sredstva za lezihljebarenje.... nedavno u opcini gledam, njih dvije dosle iz nekog udruzenja, raspituju se za neke grantove...samo daj, a da se ne mora zapeti, raditi...
Vjerovatno je poslovna tajna, ali bi bilo sjajno da se zna koliki je ukupni budzet filma i koliko je doslo novaca iz inostranstva. Tako bi se moglo vidjeti koliko ovakva podrska domacim umjetnicima znaci i da moze privuci dodatna sredstva. Znaci, moze se shvatiti kao vid investicije a ne potrosnje.
Kojeg filma?
A naziv snimljenog dugometraznog filma je...?
s ovim ne mozes jednu vrhunsku pozorisnu predstavu napravit