Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sranje posrano
pa i meni je glup ali ima pravo dobrih stvari
FILM JE GLUP KO KURAC!!!!!
puši te mi svi kkkkkkkkkkkkuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaccccccccccccc................................................................................jesteli ćuli....................................................
ja imam ovaj film na kompjuteru i bezveze mi je ba prvi dio je bio najbolji 2.je vec sranje a ovaj da ne govorim
ovaj film je ocaj...... bolje otidjite na kakav koncert ili na pivu za te 3 KM uzas
yo brkek haj ne kaki matere ti, ako su ti ovo smece filmovi onda ti nemas blage, de oCa ti tvog ne kaki :P
kill bill je odlican, kakva je to prica?
to nije razlog, on je puno jednostavniji - pravim sranje filmove
bash iz tog razloga se pola raje nije svidjelo umjetnicko djelo quentina tarantina kill bill
pa ovo je uzasno. svi se furaju na bh kinematografiju, lafo "mi smo najbolji" - a u nasim kinima se iskuljucivo prikazuju najgori holivudski otpadi, sund, smece... i mislite da ista publika koja ce gledati sve americke pite, mrakove, bruce willise, i ostale izlozbe fekalija, da ce ta publika moci prepoznati dobar film od sunda? ma gon'te se u kurac sa ovakvim filmovima.