Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOlje mi onda pornić neki uzet i geldati, češki po mogućnosti :D
Ma djaba forsirate ovaj film, znam da CinemaCIty placa reklamu i samo da vam kazem da ne planiram dati ni marke da gledam nekog ko vise lici na geja i neku bezveznjakusu, procitala sam knjige ali film je glupost (nije ni knjiga nista bolja da se razumijemo) ali su likovi bar bolje opisani, tako da meni je premijera na piratebay hehehehe ;)
ja volim nadrazivt momke ubucem se sex al neco da sanjima radim volim daih mucim, patite momco vaku zuru gledat mozete al imat nikada , bas sam lopov ja
marš u osnovnu, nauči pravopis
jasm profesorca bossanskog bud ljubo moran
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-Ako na dan zaljubljenih ne pogledate 50 nijansi sive i poslije se ne kresnete niste ništa napravili. :)
mozemo li se prvo kresnut ?
-Lupate k'o otvoren prozor!
Samo? Pa više ima u Žikinoj dinastiji :)))
...a jbg, pa naravno da neće bit kadrirano "ono u ono"...tome služi pornografija...a da će bit "žestine" bez "tehničkih detalja" ni najamnje ne sumnjam...
...btw, što će besposlene domaćice i vikleruše da snuju i snivaju :)))
...nije commi istina..u zadnje vrijeme filmovi postaju mnogo puritanski...od kad su izmislili ratinge za raznorazne starosne dobe filmovi su izgubili na kvaliteti... ...nekada su kritičnu masu posjetitelja kina činili studenti i stari 30 godina...tako da nije bilo problema.. danas se prag smanjio i tu masu čine klinci od 8 godina i dalje...i onda svaki budući hit mora biti najvise prilagodjen klincima do 18 godina koji cine večinu! zato danas prave sve u ratinggu PG-13...i ratne i drame i erotske i kriminalke... meni osobno to je svetogrdje filma!