Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe,kako ludi komentari ispod,ljudi su toliko izgubili moral da im je postalo normalno da neko voda ljubavnice i sta vec... Islam je prava stvar gdje se zena uvazava i postiva.
\"mozda\" ima dobru poentu, ali bit svega je da je ovo smijesna stvar jer svi ti tajkuni saudijske arabije se redovno ispraznjavaju na bahreinu od kog su napravili zrce. A ista ta \"veliko moralna\" saudijska arabija daje srbima veci status nego nama bosnjacima,, i onaj ko je ikad isao u saudijsku arabiju i zna politicku situaciju to vam moze potvrditi.
Lik jebač u tako konzervativnoj zemlji?!PA lik je našo snijeg u pustinji.Treba mu dat nobelovu nagradu!Slažem se sa \"možda\".Nek ga kažnjavaju na onom svijetu.To su samo oni ljubomorni na njega.
zivjela sodoma i gomora!
Sve si rekao o sebi glupane
Za sve one koji podržavaju ovakav vid diskiminacije... Kao prvo nije to nikakvo čuvanje čistog islama nego čuvanje apsolutne vladavine Kralja Abdula i njegovih \"prinčeva\"... Šta vi mislite da oni rade po svojoj zemlji ili kad odu vani npr po Evropi, Americi itd jer od silnih im para i Kosmos im je mali, pa da oni su pravi muslimani ne rade baš se ponašaju po propisima šerijata, aha al malo sutra.. Pogledajte klip na you tube, gdje onaj njihov princ, ugošćava ekipu u svoju pozamašnu vilu u Rijadu, napravljenu od zlata i dijamanata, i pojavljuju se 5-6 djevojaka iz Evrope i svijeta koje tu nešto rade, hm pitam se a šta to one tu rade??? u srijed Rijada?? ili što nije zaposlio muškarce, pa zar nije zabranjeno biti sa ženama u jednoj prostoriji. Ali to je njemu dozvoljeno, al kad ovaj btw razveden dečko priča o pazi svom sexualnom životu e pa neće moći buraz sad ideš na bičevanje!!!
itneresantno, a njeveci razvrat, polne bolesti, maloljeni sex, sex sa najblizem rodbinom se upraznjava u arapskim zemljama, a pogotovo u arabiji.. KOJE LICEMJERESTVO
nisam neki vjernik, al ovo je dobro, ne treba dozvoliti razvrat drustva
Dje ste vehabusi :)
vala da hoce... nema smisla parit oci na onolike sise
tako i treba da hoće i kod nas prvo onaj obn pa pink onda sve ostalo
komunjare, dobro obavljen poso. cestitam. zao mi je ovih tzv muslimana sto su ostali bez teksta. jedino se javila neka bosnjakinja i dobro se isprovaljivala.
Neznam sta je ovde cudno...... Jednostavno ZAKON SE MORA POSTIVATI
to sto si ti napisala lici na tipicno kur.vanje jer na zapadu je koliko hoces zena koje znaju da im muzevi imaju jednu dvije tri pet dvanaest ljubavnica i svjesno pristaju na to... ne zato sto to hoce nego zato sto su ovisne o muzevima. nego da se vratimo temi koju si postavila, navedi mi i jednu jedinu normalnu samostalnu zenu koja zaradjuje dovoljno za vlastiti zivot i uzdrzavanje porodice koja bi pristala da bude druga violina... to sto je dozvoljeno da imaju vise zena je samo zbog toga sto su zene u tom drustvu nesposobne da zarade novac vec su za ono sto se kod nas kaze pitu i ki.tu... a kada si finansijski ovistan i drustvo ti ne daje sansu da zaradis jer si manje vrijedan zbog toga sto si zensko onda nema druge nego da dobrovoljno pristanes da zivis u takvoj zajednici u kojoj hadzija donosi pare u kucu i koji je zbog toga bog... nigdje tu ljubavi nema... samo su pare u pitanju...
Ti bi pristala da budes ne cetvrta nego cetrdeset cetvrta zena nekog djuturuma samo ako on ima para da te izdrzava a da ti ispijas kafe i lakiras nokte