Film/TV
0

Treća sezona serije "Elif" na OBN TV

Od srijede, 9.11.2016. u 20:00 sati sa emitiranjem u programu OBN TV počinje i treća sezona serije "Elif" koja je osvojila srca gledalaca u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Treća sezona serije je u Turskoj sa emitiranjem počela prije mjesec dana i od samog starta je počela obarati rekorde gledanosti. Novi nastavci počinju događajem koji će odjeknuti poput bombe i svi će biti u šoku. Uveliko traju pripreme za Melekino i Kenanovo vjenčanje, Arzu bježi iz bolnice i nalazi utočište kod Erkuta. Međutim, kod njega je očekuje šokantna novost i ogromna ljubomora je podstiče na drastične korake. Da li će Melek i Kenan unatoč Arzu uspjeti da se vjenčaju?

Serija će i u novoj sezoni pratiti život Elif na imanju. Ona ima i dalje dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma svi ljudi na imanju je jako vole. Ipak, simpatična plavoka djevojčica će i dalje nailaziti na prepreke i mržnju.

U glavnim ulogama će se i u trećoj sezoni naći Emre Kıvılcım, Selin Sezgin kao i Isabella Damla Güvenilir. Seriju Elif gledaoci OBN TV mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.

Isabella Damla Güvenilir koja glumi simpatičnu djevojčicu Elif odmor je sa roditeljima provela u SAD-u i Kanadi gdje je odlučila maksimalno uživati. Popularnost koju djevojčica ima i izvan granica Turske šokirala je njene roditelje te im stvorila neprilike zbog sigurnosnih izazova. Prema informacijama koje dolaze iz turske štampe, djevojčica je dobila ponudu za angažman od Universal studija pa će vjerovatno popularna Elif početi živjeti hollywoodski san.