Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte dirati Juku, on je samo veliki ljubitelj Bate Živojinovića, Ljubiše Samardžića i Chuck Norrisa, nekada pogleda i poneku tursku sapunicu, a ni meksička nije mrska.
Šteta što Megan Fox nije glumila u trećem dijelu. :(
J..o Transformerse. Ka\'će The Hobitt. P.S. Je...a vas šifra sa slike.
sine šjekiru u ruku i skači po šumi kratkoumni stvoru...
Decko meni su Transformersi jedan od boljih serijala a tvoj IQ je izuzetno nizak vidi se...
Mozda bi trebao pogledati jel film zaraduje vise u inozemstvu ili u Americi. A sto se tice IQ-a Amerikanaca, pa ocito je veci od tvog.
Ma ko ce gledat smece djecije...ne znam kako djecija fantazija moze biti toliko popularna...nista nije za cudo kad znamo kakav je IQ u SAD-u
i onda na otpad 2015