Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusanka Majkic u ulozi zivota
@sinjor Pennywise bi nahebo!!!
Jedan od najstrašnijih horora koii sam gledao (nakon što sam knjigu pročitao koja je još bolja).
Ovom ces moci samo da se smijes. Genericko smece, kao svi ovi danasnji "horori" sto se stancaju na principu "snimi ga jeftino i gurni u kino - dok narod skonta da je smece vratit cemo pare i zaradit za nastavak". S tim da se mogu kladiti da je mini-serija snimljena za manje pare i daleko losijom opremom. Plus su klinci izgledali prirodnije u okruzenju '50-ih nego ovi u '80-im. Uopste ne djeluju prirodno, kao djeca. Izgledaju kao glumci u kostimima.
...ovi horori na fazon BU!...su sranje....pravi horor, prčka po mozgu 😜
svaki horor na isti kalup
Film je također davno snimljen, ne samo serija. Sumnjam da će ga ovaj nadmašiti. Najcrnji film po Kingovoj knjizi je "Thinner"...sihre, šuhve, i tako to.
Pa to je ta mini serija snimljena za TV, a kasnije za prodaju je sastavljeno u cjelinu pa ispadne film.
Poslije gledanja "Leptirice" svi horori su komedija.
@DjangoDjulaga Ma daj 😎 Meni je dobra, stara La Mariposa bila mnogo 😂😂
@DjangoDjulaga pa i leptirica je komedija... ono cudo je vise licilo na vukodlaka nego na vampira... i jos se na kraju pretvori u leptira, narodski receno, yebo lud zbunjenog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Knjiga je extra!
realno...nista strasno. jbg kad meni nije strasan ni film egzorcist i to onaj originalni, dje ce mi bit strasan stereotipni zli klaun 😂
Pročitaj knjigu.
Genericko "BU! Ovo ti je horor! Jes se prepo, ha?!" sranje. I mozda prvi klovn koji je smijesan, no cisto slucajno. Tim Curry bi od ovog mogao dobiti jos jedan mozdani, da ga dokrajci. Ono... od smijeha kad vidi da su ga zamijenili prakticki teenagerom.
Jedna od njegovih najboljih knjiga. Vrjedi procitati prije filma. Knjigu nisam citao, nego sam bukvalno "gutao" svaku rjec.
@anarchy Yeap. Ja sam pročitala english pdf verziju na telefonu. Speaking of Kingmania 😂😂😂
@Marshmallow86 tell me about it..:D..Imam gotovo sve od Kinga. Revolverasha nisam htio da pocnem citati prije nego je objavio zadnji tom. :D Ustvari, lazem, procitao sam prvu i onda cekao sve ostale :D
Sviđa mi se.