Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo te David jos uvjek u ulozi Hanka Moodya... jedino sto valja jeste uvodna spica!
Vecina koja ovdje laprda da ova sezona ne valja, savjetovao bih vas da nastavite gledat LZN i Turske serije, a da se X Files-a ostavite!
@Chaos ama moraju nešto kukati kad su nerealizirani jadnici hronicnog mehkokitisa
@Naslovnica1 đe si spielberg, nisam te prepoznao
Ova sezona više spada u žanr parodije. A ovdje se radi o parodiji na File-X ranije sezone. Jedino što ih može izvaditi je to da se NLO parkira pred robnu kuću Boska u BL.
Sto imam osjecaj da je glavni pokrovitelj nove sezone US Goverment.....nekako su sve fino upakovali da skrenu paznju sa tajnih vladinih projekata i sve navuku da razmisljaju u drugom smijeru....moj licni dozivljaj....u odnosu na stare X Files, ovo je jedno veliko sranje.
ali na kubik...............
haha pogledao trailer od 30 sec i zakljucio da je ovo sranje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma usrali su je ......ne mili mi se gledati nakon 3 epizode :) a tek sto se scully iskasapila kod karabega :D:D
ja gledala prvu epizodu dvajes minuta..............strasno sam se razocarala.............jbg
@mirrorce ma ja ne bi ni prvu al me ljepsa polovina natjerala...sad mi drago sto se i ona razocarala pa joj mogu na nos nabijati )
PRIKAŽI ODGOVORE (2)