Film/TV
0

"Teenage Mutant Ninja Turtles" – film za djecu ili ....

Sarajevo-x.com
Holivudski šefovi su shvatili da snimanje filmova po idejama iz 80-tih godina prošlog vijeka privlači interesovanje najraznovrsnije publike u smislu starosnih skupina.

Dnevne novine New York Post je objavio da predstojeći filmovi "Transformers" i "Teenage Mutant Ninja Turtles" (oba su bazirana na crtanim filmovima iz 80-tih godina), privlače veliku zainteresiranost i djece i odraslih.

Kevin Munroe, redatelja filma "Teenage Mutant Ninja Turtles" je izjavio: "Kada smo tek zapoečli sa projektom uradili smo istraživanje i ja sam bio šokiran kada sam saznao da je nivo interesovanja za ovaj film jednako velik i za starosnu grupu od 18 do 35 godina, kao i za grupu od 4 do 11 godina".

Direktor Međunarodnog kluba skupljača Transformersa Brian Savage, je ponudio svoj pogled na neobičnu atrakciju koja ljude privlači već decenijama. "Naša tijela su programirana da se sjećaju pozitivnih stvari", izjavio je Savage. "To je slično osjećaju kojeg imate kada nakon 10 godina odsustvovanja posjetite kuću svog djeda".

Film "Teenage Mutant Ninja Turtles" treba da se pojavi u redovnoj distribuciji u američkim kinima ovog petka, dok će ljubitelji "Transformersa" morati sačekati do 4. jula ove godine.

Vezani članci