Baziran na knjizi
52

Teaser za špijunski triler "Argylle" najavljuje filmski debi Due Lipe uz Henryja Cavilla

N. O.
Dua Lipa u filmu "Argylle" (Foto: Twitter)
Dua Lipa u filmu "Argylle" (Foto: Twitter)
Predstojeći špijunski triler "Argylle" upravo je dobio teaser trailer u kojem se pojavljuju Henry Cavill i Dua Lipa. Film koji režira Matthew Vaughn predstavlja i glumački debi britanske pjevačice.

"Argylle" prati vještog špijuna koji pati od amnezije i naveden je da vjeruje da je on zapravo uspješan autor, a njegova specijalnost su špijunski romani.

Film režira Matthew Vaughn po scenariju Jasona Fuchsa, a baziran je na istoimenoj knjizi Elly Conway.

Pored Cavilla i Lipe, u "Argylleu" će se pojaviti: Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Ariana DeBose, Rob Delaney, John Cena i Samuel L. Jackson.

Teaser nudi kratki uvid u film u kojem Cavill i Lipa plešu u restoranu ili baru. Dua nosi blistavu žutu haljinu, a prepoznatljive crne uvojke zamijenila je plavim pramenovima oblikovanim u kratki bob.

Cavill je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Man of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice" i "Justice League" u kojima je tumačio lik legendarnog superheroja Supermana.

Nedavno je glumio u Netflixovoj seriji "Enola Holmes" kao Sherlock Holmes i u Netflixovoj hit seriji "The Witcher" tumačeći lik Geralta od Rivie.

Lipa je međunarodna pop zvijezda, a nedavno je bila u centru pažnje zbog optužbi da je plagirala jedan od svojih najvećih hitova - pjesmu "Levitating".