Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=8dx6rbpl77vkvrk2vr2atimsqzc5z2
pa Boze dragi, da je otisao da radi za BBC pricao bi engleski, radi za HRT i prica hrvatski. Zenicanka sam i znam da mu zenicani - čaršija - ne zamjeri. Svaka njemu čast. A isto tako nikad ne propusti priliku da spomene ko je i odakle je... Cijeni on to vrlo dobro. Svaka njemu cast
sta da je otisao u njemacku da vodi milijunasa, onda bi bilo ok da prica njemacki? ne znam ni cemu poredjenje s enisom - ne bave se istim poslom. enis je glumac i nema \"svoju\" emisiju na hrt-u u kojoj mora da koristi standardni hrvatski jezik, prica kako mu je volja. s druge strane, tarik je uposlenik hrt-a u jednoj drzavi u kojoj je sluzbeni jezik hrvatski. zaista ne vidim u cemu je problem.
Haj ne kakii, matere ti!! Jedva docekate kakav clanak ne bi li koga popljuvali a kad ase organizuju kojekakve akcije za pomoc, gradajnske inicijative isl. onda nigdje nikog. Zalosno je sto ljudi svoje frustracije lijece na ovakvim mjestima gdje pisu sve sto im padne na pamet. Bolesnici u bolnice!!
pa ako je otisao tamo ne mora znaciti da mora pricati odma hrvatski cak mu je i naglasak hrvatski i to meni smeta....sto enis beslagic ne prica tako nego cim progovori znas da je BOSANAC,sta je sa colom,zadrzao je jezik,kako onaj kako se vec zove sto vodi nas \"milionas\"ne prica bosanski..... gdje god da si trebas zadrzati SVOJ jezik!!!!!!!
Haj ne kakite matere vam!! Jel\' to majke ti grijeh biti snalazljiv i uspjesan? A da mi je vidjeti vas kako bi pricali da ste na njegovom mjestu... Jadna nam majka sa nama ovakvim kakvi smo!! Fuj!!!
Je li ti mami svejedno?
ma u zenici svejedno
Sto u Tuzli glupane?
koja odvratna njuska i prilivoda. ocel\' u tuzli pricati hrvatski?
Tare je Bosanac, on zna! ! !