Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA DAJTE KO DA JE VELIKA STETA STO JE IZBACEN,DA JE PAMETAN A NIJE NE BI SVASTA LUPETAO KO STO CINI U KVIZU.KAO GLUMAC JE NULA I NISTA,A VODITELJ TAKO TAKO.PA ON JE VISE HRVAT NEGO BOSANAC TAMO JE STUDIRAO.TIP JE TOLIKO UMISLJEN, A MORAM RECI DA IMA DRZANJE PRINC ALBERT BI MU ZAVIDIO,A NEODGOJEN JE,DA SE I PO KVIZU PRIMJETITI.PA DE POGLEDAJTE MALO MILJUNASA DILJEM EVROPE TALIJANE NJEMCE AUSTRIJANCE NE RADI SE TU O GLUPOM HUMORU TIPOVI SU KARIZMATICNI, SARMANTNI.........IMAJU NEKI SPONTANI KONTAKT SA PUBLIKOM.
I zeni su mu oduzeli tituli mis Hrvatske kada su skontali da je muslimanka iz Dubrovnika!
sto se oskara tice hrvati ga imaju, naslijedili ga iz juge, ali da niko taj kviz ne zna voditi kao filipovic to stoji.
BH Hrvat ti si onda bosanac jer si rođen u Bosni, vjerujem da Hrvatske nisi ni vidio, hrvatska vas ne želi, Bosna vas ne želi, pitam se gdje ćete, u Iran možda odakle tvrdite da kao potječete
Nisi ti cojk ti si konj takvi ljudi ko ti ne postoje. Oni su majmuni.
@edo, a ti si glupane onda Hrvat jer si rodjen u Hrvatskoj... nikad pameti u ovih muslimandera
Koliko se ja razumijem medicinu Turci su u Turskoj a Bosnjaci u Bosni glupane.
Ma slazem se da je bez Tarika beze kviz..
Nisi ti bosanac ti si turcin ,bosanska nacija ne postoji
to im je bio samo izgovor da ga se rijese jer na hrvatskoj televiziji ne mogu trpiiti \"njega\" kao Bosanca..jer u lijepoj nasoj ne mozes uspjeti ako nisi \"cistokrvan..a mozes biti i najbolji..to je velkim hrvatima u krvi.. cim ti cuje ime i prezime mozes biti najbolji ali uvijek imaju ono \"ALI\" nikada se to nece izmjeniti.. meni osobno nije bio simpatican ali ipak sta se tice profesije pravi je profesionalac..a tko je uostalom taj Buric i trko je njega postavio::: moji Bosanci bez obzira na sve zapamtite da je \"lijepa nasa\" uglavnom sovinisticka drzava..ja sam se u njoj rodio i tu zivim u dubrovniku ali na srecu ne radim u njoj nego vani pa ne osjecam to tihu diskriminaciju kad vam cuju kako se zovete...
koji glupi komentari. ovo nema veze sa nacionalnoscu. otkaze su dobijale i merlic i latin itd... ta bolnica nikad nije dobila ni 1 kunu humanitarne pomoci, vec je sagradena od poreznih obveznika, dakle svake pravne ili fizicke osobe zaposlene u republici hrvatskoj. btw. zbog toga je veliki broj gradana uputilo prituzbu na htv. gospodin filipovic mi je inace drag, al treba da zna dokle smije ici. tv je ipak javna ustanova.
I Bosna bi cijela trebala biti u zlatu..
dajte nama tarika a neka vas milijunas vodi vinko....pa bi vidjeli gledanost.... bilo bi..hopa - cupa..povuci - potegni.. .hahahahhahaa
Nevidim nista lose u toj izjavi,pa covjek nije nista lose rekao o tim ustanovama ili bolnicama.pa on je samo rekao da je neko pokrao humanitarni novac i nista vise.Ko god bilo gdje ukazuje na lopovluke nevalja,htjeli mi priznati li ne krade se i u Bosni i Hrvatskoj i Srbiji podjednako a raja pati.Sto se tice ovih sa nacionalistickim komantarima sklonite se portala i idite u kameno doba svi skupa zajedno.
Čuj to je izgovor? Drže ga na toj televiziji godinama, da su ga htjeli maknuti, maknuli bi ga prije. Stvarnost je da su ga konstantno štitili, i pojili vrtoglavim honorarima. Ovo je jedna politički nekorektna izjava, koja po meni, i nije nešto, ali je dala razlog za otkaz, jer je to paušalni komentar, bez argumenata, usmjeren na rad jedne institucije. On je taj otkaz već davno trebao dobiti zbog svog hajvanskog ponašanja prema takmičarima, ali su očigledno institucionalni \"osjećaji\", važniji od ljudskih. Meni se želudac okretao od njegovog \"zezanja\" sa takmičarima, koje nije duhovito, nego provincijalno, i neprikladno za emisiju ovakvog kalibra. Pustite se tog paranoičnog i euforičnog patriotizma. Bosna i Hercegovina ima talenata i budala ko i svaka država. Tarik Filipović spada u ove druge.