Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neki Trailer ??
BIlo bi super kad bi naša firma bila konkurentna ali Izgleda ko da nije bas neka animacija realno - gledajući sliku s kosturom i ledenom pecinom tom iza. Izgleda kao animacija iz spota prastarog benda Kraftwerk. Ima li trailer kakav?
Takmičimo se tamo gdje nemamo šanse.
A gdje ti vidiš takmičenje. Ljudi su, jednostavno napravili film i okupili pritom jaka imena. Svaka im čast.
ajd' sretno!
Hastor kupuje njemačku kompaniju :)
Super!
impresivno. jedva cekam da ga pogledam !
Bolje da nisi sarkastican! Jer ovo jeste impresivno :)
@GirlfromIpanema nisam sarkastican. zasto mislis tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
:D konacno !... Sve najbolje najboljima :)
@GirlfromIpanema Attarov "Govor ptica" je jedno od najfascinantnijih djela svjetske literature, ako je film uhvatio i djelić ljepote i dubine originala onda su autori u pravu kad kažu da su napravili čudo. Ove slike izgledaju obećavajuće...
@Identolog Jedna od omiljenih knjiga :) Vjerujem da ce biti prihvatljiv i onima koji ocekuju samo zabavnu pustolovinu ali i onima koji traze smisao i dubinu. Sigurno su mnoge od prica izbacene ali vjerujem da ce biti sjajan i jedva cekam da ga pogledam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
fali rijec u nazivu crtica.............."crazy"
Crazy birds like us .... dobar dobar 🤣🖒👍
@ZapadnaBosnaNeovisna mislim da bolje pristaje !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)