Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orginalna svedska verzija je fantastican film. Preporucujem svim ljubiteljima filma.
Švedska verzija filma je odlična
Sljedeći nastavak film - Samoubistvo iz zasjede.
Nidje veze glumac. Ono, simpatican punicama i to je to.
Nek se preseli u bosnu
Kontam nesto u vezi pLandemije, ovo sto se ljudi s PREDUMISLJAJEM imunizirase GENSKOM TERAPIJOM. Ali nema veze, snimit ce se filmovi o EUTANAZIJI s potpisom da te niko nije tjerao da se SAMOUBIJES!
Popij terapiju.
Covjek zvani otpad. Decenijama je kumovao glavnom silovatelju Holivuda, zvao ga Bogom i veličao. A znao je za sve. Desetine žena i devojčica patilo je dok je gospodin dobijao Oskare za uloge preko stele. Fuj.
Koje gluposti
Kao prvo knjiga Čovjek zvani Uve je izuzetna, a i Švedska verzija filma je odlična. Zaista ne znam čemu sad ova nova verzija filma?? Nedostatak ideja za originalno djelo
Ja mislio Kemal Malovcic
Dobar film.
Što više samoubica to manje samoubica
aaaagagahahaha dobar