Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravite ki je stitio i krio Jevreje po Sarajevu, Tuzli i Mostaru kada su ih nacisti/ustase /cheetnici slali u logore!
U Nezavisnoj Državi Hrvatskoj ubrzo je po njenom osnivanju započeti zločini nad Srbima, Židovima i Romima. U cilju sprovođenja politike, stvoren je veliki broj koncentracionih logora. Ovakvi događaji uticali su na to da muslimani iz Bosne i Hercegovine usvoje čitav niz rezolucija koje su donosili u Zenici, Prijedoru, Mostaru, Banjoj Luci, Tuzli, Bijeljini i Trebinju. Inicijatori i idejni tvorci Sarajevske rezolucije bili su hodže Mehmed ef. Handžić i Kasim ef. Dobrača.
dobre trebe svaka čast
Super prica
Dobra prica,volio bih i da film bude dobar i uspješan,dobra je glumacka postava,ubaci i Hadzihafizbegovica za nekog negativca niko to bolje neće odraditi od njega,puno sreće.
neka mudra glava ulozi par hiljade evra,a pogodak ..U SRIDU....sto bi rekli alakri....
Mene zanima zašto je u naslovu muslimani naoisano malim slovima a Jevreji velikim....
Nauči pravopis.
Bilo je i vrijeme da neko snimi ovakav film.
Bravo Sabina 👏Upecatljiva prica koju ce zahvaljujuci tebi vidjeti cijeli svijet.
U raljama monoteistickog ludila...
Ne znam zašto odma spominjete cionističku državu izraHel kada se priča o Jevrejima. Mnogi Jevreji iz više razlogane podržavaju Izrael. A pogotovo zašto stavljate naše sugrađane Jevreje u isti kontekst sa Izraelom i onim šta ta cionistička država radi palestincima.
NE podržavaju***
Hava Nagilaaaa Havaaaa Nagilaaaa
Ovo je prica,istinita,al o skroz drugoj porodici,i muslimanskoj i jevrejskoj,al hajde,neka bude o Zejnebi
Zasto Zejneba nema svoju ulicu?
Muslimani i Jevreji su najbliži a stvorila se velika mržnja.
stvorena je...samom činjenicom da su obe vjere isključive