Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se podsjetimo, čovjek je došao u Sarajevo i mnogo pomogao kad je najteže bilo! Veličina.
Najveći ikada... Volio bih znati kako je zaista, vidjeti ga..
Ne znam sto bih rekao, ali mislim da ce od Sumahera naravit masinu za pravljenje novca, dok on bude sjedio, to jest lezao u krevetu. A to on ne zasluziva.
mene je najviše strah toga da mu se možda nešto lošije desilo i da nije jos sa zdravljem načisto pa da se zbog tog ne iznosi u javnost, sve najbolje mu želim, veličina od covjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije zasluzio da mu se ovo dešava. Legenda i humanitarac. Uvijek ce ostati: vozi kao Šumaher ...
Sinoc pogledala...definitivno vrijedi gledati.
Jednostavno najbolji. To se najbolje vidjelo onda kada nije imao najbrzi bolid na gridu.
Schumi i Senna dvije najvece ikone Formule 1 za mene. Hvala Vam za sve.
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
Schumaher je legenda F1 sporta. Kao Jordan u kosarci. Kao Muhammad Ali u boksu. Kao Gretcky u hokeju. Kao Bolt u atletici. Svako dobro Šumiju i porodici, a i svima vama sto citate i pišete komentare ovdje.
Sjesam se kao da je bilo danas, otisli nas desetak ekipa docekat novu godinu u neku fensi brvnaru i sad djevojke raspremaju stvari a mi krkani natocili si pivu i kliknem besmrtni teletekst i na glavnim vijestima pisalo nesto tipa, Michael Schumaher zavrsio u komi... Kako se tada formula 1 pratila, ovo danas nije 1% onog dozivljaja. Michael legenda, nadam se da ide na bolje zdravlje!
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili" Michael Schumacher
Tacno tako, Damon Hill najbolje zna, Villeneuve takodjer heheh.
netflix radio, dobro da nije zavrsio kao crnac
Pratim Formulu skoro40god jedan je Šumaher
https://www.youtube.com/watch?v=XpUwgjHBt3c
Ma da nije imao bolid tad najjaci bio bi prosjecan vozac realno, a kao covjek bio je velicina
Inace Benneton je po tebi u to vrijeme bio poznat kao najjaci, ili si propustio njegove prve sezone xD
Skoro citam o ovoj sto je pisala clanak…neki dramaturg folovi…ma nista.
kaže,vozi ko šumaher
Sanel krivina divljina vento bolid 900km/h brzina radi svoje