Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kenjalo 18.05.2009. u 16:46 ma bravo Tropik, skoro mjesec dana poslije Zagreba i Beograda... naserem vas se na distribuciju Samo da imas u vidu da sa jednim kinom u Sarajevu, jer bi smo ovaj film popljuvali da se prikaze u Apolu, Tropik nije imao gdje prikazati isti na dan svjetske premijere jer je Meeting Point bio prebukiran Wolverinom. Prije nego pocnete pljuvati po distributerima priupitajte lokalne vlastodrsce koliko su ulozili novca u kino infrastrukturu a koliko u koktele i prijeme .
Film je nula
@StarTrek - hahah ako Bog da da ti se doseli jos hercegovaaca u zagreb hahahaha
hehe, a kod nas u ZG već debelo igra ovaj odličan film od 07.05.2009. Šta se čudite što kasni mora prvo reis da provjeri jel film dobar za bošnjačku mladež pa tek onda da gledate. Vjerujem da imate i multiplex kina u koima gledate ove filmove. Dobro reče gore jedan koja ste vi rupa, hehehe
kao strastveni \"trekki\" sam vec odavno odgledo film, al nisam nesto odusevljen. izbace kirka na ledeni planet i on bjezeci od cudovista naleti bas na starog spoka.. u beskonacnom univerzumu prevelika slucajnost. da ne govorimo o tome da fotonska torpeda na brodu pune kao na njemackoj podmornici 1943. rucno, sa zatvaracima. masinski \"dek\" sa silnim rezervoarima izgleda mnogo realnije nego ona \"sobica\" kod TNG enterprisea i voyagera. skok kroz atmosferu s padobranom je opet prica za sebe.. ;)
Sretan sam sto ce uopste igrati... bilo je nekih prica da cak necemo uopste imati to zadovoljstvo.
Ma ovdje se ne radi o tome kada oni mogu nabaviti film, nego o tome da glavni grad ima samo JEDNO pristojno kino u kojem se može emitovati jedan ili eventualno dva filma dnevno maksimalno (ovaj drugi je u pravilu neki crtić).. Ovako će nam biti sve dok se ne otvori onaj multipleks na kojeg čekamo godinama..
vec gledano super film
Blago nama s ovakvim filmskim distributerima! Joj ba, kako god okrenes najveca smo rupa u Evropi!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..can\'t wait!
bas sam krenuo cam verziju da skidam, obradova me ovo sad :D mada ipak se moram sloziti sa kenjalom, ali ne samo za tropik nego citav sistem nabavke filmova u BiH, mogu nabaviti anđele i demone da idu isti dan kao i u SAD-u a ST mjesec dana kasnije, sramota
jeeeeeeeeedva cekam.....Tropik je sve veci koliko vidIm. Multipleks, filmovi, programi za djecu....Samo naprijed!
ma bravo Tropik, skoro mjesec dana poslije Zagreba i Beograda... naserem vas se na distribuciju